Log In
Forums > General Discussion > Віртуальни й номер для Claude AI - хтось вже користував ся?
Віртуальни й номер для Claude AI - хтось вже користував ся?
Posted: 18 Apr 2026 15:33 UTC  Post #1
Zaylen1
Deck & Engine
Registered
Total Posts: 37
Привіт всім! Зацікавився штучним інтелектом Claude, але для реєстрації потрібно вказувати номер телефону. Я трохи переживаю за конфіденційність, не дуже хочеться показувати свій особистий номер де попало. Чи є якісь альтернативні способи реєстрації, щоб не використовувати власний номер? Можливо, хтось вже стикався з таким питанням і може поділитись своїм досвідом? Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію та поради!
Last edited: 18 Apr 2026 19:34 UTC by Zaylen1
Posted: 18 Apr 2026 16:44 UTC  Post #2
Barrybee223
Deck & Engine
Registered
Total Posts: 53
Я теж спочатку не хотів використовувати свій особистий телефон для Claude AI реєстрація, тому розглядав різні варіанти. Чув про використання віртуальний номер для Claude AI, щоб пройти підтвердження. Це дозволяє отримати SMS онлайн без потреби вказувати свій справжній номер. Зручно, особливо якщо ти фрілансер або просто хочеш зберегти анонімність. Кажуть, що так значно простіше керувати своїми акаунтами і реєстраціями на різних платформах.
Posted: 21 Apr 2026 05:17 UTC  Post #3
graceee2
Deck & Engine
Registered
Total Posts: 24
До речі, цікаво, а чи є якась різниця, номер якої країни використовувати для реєстрації? Чи впливає це на функціональність сервісу або на якісь інші моменти? Хоча, мабуть, це вже залежить від того, які країни підтримує сам сервіс Claude AI. Треба буде розібратися з цим питанням детальніше, щоб обрати оптимальний варіант. Можливо, краще брати номер тієї країни, де ти знаходишся.
1 / 1