Log In
Forums > Help > Draktsett Fotball
Draktsett Fotball
Posted: 01 Jan 2022 06:27 UTC  Post #1
chelseymc8
Deck & Engine
Registered
Total Posts: 12
Billige Fotballdrakter


oppmuntrende start med fire seireGary Neville har bedt Manchester United om
Draktsett Fotball, Dame Draktsett
ole gunnar solskjærs lag fotballdrakter tilbud kartlagt fotballplanen deresGary Neville har bedt Manchester United om å begynne å samle seg som et lag og ikke spille som en "gruppe av individer" hvis de ønsker å avslutte trofétørken denne sesongen. Ole Gunnar Solskjærs lag falt til et overraskende 1-0-tap hjemme mot Aston Villa på Old Trafford lørdag etter et sent Kortney Hause-mål.
Det var første gang i den nåværende kampanjen at de røde djevlene har smakt nederlag i Premier League etter en oppmuntrende start med fire seire fra de fem første kampene.
Draktsett Fotball Men det var deres tredje tap på fire kamper i alle konkurranser etter å ha tapt mot Young Boys og West Ham de siste 10 dagene.
Solskjær overvåket nok en betydelig sommer med ankomster av Raphael Varane og Jadon Sancho, før han klarte å vinne tilbake til Cristiano Ronaldo på fristdagen.
Den portugisiske superstjernen har allerede scoret fire mål for United, men fant ikke nettmaskene på lørdag.
Dame Draktsett Og tidligere United-forsvarer Neville, som jobber som medkommentator for Sky Sports, tror lignende resultater vil følge hvis spillerne ikke lærer å spille sammen som et lag.
Man United har ikke vunnet et trofé av noe slag siden Europa League-triumfen i 2016-17 under Jose Mourinho, etter å ha tapt i samme konkurranse i mai i finalen mot Villarreal.
Det er nå bare tre mulige veier for å vinne sølvtøy denne sesongen etter 1-0-tapet mot West Ham i Carabao Cup midtuke, hvor Solskjær gjorde en rekke endringer.
Neville foreslo at de røde djevlene burde ha prioritert å vinne konkurransen som en plattform for å lansere dem mot ytterligere suksess i fremtiden.
United er ett av fire lag sammen med Chelsea, Liverpool og regjerende mestere Manchester City som har blitt øremerket en tittelutfordring etter å ha forsterket troppen.
Men Neville frykter at selv om deres topp fire rivaler allerede har etablert sin identitet på banen, har United ennå ikke kartlagt fotballplanen deres.

Brasilien Trøje Børn
Køb PSV Eindhoven Trøje
Last edited: 01 Jan 2022 11:28 UTC by chelseymc8
1 / 1