Log In
Forums > Help > Dortmund Tröja
Dortmund Tröja
Posted: 13 Dec 2021 00:51 UTC  Post #1
seddfck8d
Deck & Engine
Registered
Total Posts: 10
billiga fotbollströjor


efter att hans lag misslyckats



Potter har genomlidit en utmanande




Arsenal Tröjor, Dortmund Tröja




albion har haft goda fotbollströjor med namn och nummer vinnare i andra halvlek



Brighton-chefen Graham Potter var "glad" över att äntligen skåla för Premier Leagues överlevnad efter att hans lag misslyckats med en oinspirerande mållös oavgjord match hemma mot Newcastle.
Albion har haft goda förutsättningar att utöka sitt äventyr på topp till en fjärde kampanj under ett antal veckor, men Potter hade bestämt vägrat att fira säkerheten tills det var matematiskt säkert.
arsenal tröjor Måndagskvällens dödläge flyttade Seagulls sju poäng före Aston Villa på 18:e plats - som har två matcher kvar - för att förvisa all kvardröjande rädsla för nedflyttning.
Den förre Swansea-bossen Potter har genomlidit en utmanande första säsong av Premier League-ledningen, och har implementerat en ny spelstil på Amex Stadium sedan han efterträdde Chris Hughton förra sommaren, förutom att ta itu med effekterna av coronavirus-pandemin.
dortmund tröja Albion kontrollerade besittningen mot skatorna men ingendera sidan hotade allvarligt att bryta dödläget under ett tråkigt möte som hade en distinkt säsongsslutkänsla.
Goedkope Manchester United shirt Leandro Trossard och Adam Webster gick närmast ett genombrott för värdarna, medan Dwight Gayle och ersättaren Andy Carroll slösade bort gästernas bästa möjligheter genom att var och en nicka från mål från hörnor.
Newcastles tränare Steve Bruce berömde andan hos sina spelare mitt i tilltagande skadeproblem och kände att hans lag kunde ha tagit en vinnare i andra halvlek.
Magpies försvarare Emil Krafth kämpade för att avsluta matchen efter en otäck kollision i andra halvlek med Brighton-anfallaren Neal Maupay.





































bayern munchen tröja
fotbollströjor
Last edited: 13 Dec 2021 05:51 UTC by seddfck8d
1 / 1