Forums > General Discussion > Які овочі найкраще вирощувати на Ñвоєму городі Ð´Ð»Ñ Ð¾Ñ‚Ñ€Ð¸Ð¼Ð°Ð½Ð½Ñ Ñ…Ð¾Ñ€Ð¾ÑˆÐ¾Ð³Ð¾ врожаю?
| Які овочі найкраще вирощувати на Ñвоєму городі Ð´Ð»Ñ Ð¾Ñ‚Ñ€Ð¸Ð¼Ð°Ð½Ð½Ñ Ñ…Ð¾Ñ€Ð¾ÑˆÐ¾Ð³Ð¾ врожаю? | |
|---|---|
| Posted: 29 Jul 2023 05:43 UTC | Post #1 |
| Chatt Deck |
Registered Total Posts: 290 |
| Доброго днÑ. Які овочі найкраще вирощувати на Ñвоєму городі Ð´Ð»Ñ Ð¾Ñ‚Ñ€Ð¸Ð¼Ð°Ð½Ð½Ñ Ñ…Ð¾Ñ€Ð¾ÑˆÐ¾Ð³Ð¾ врожаю? | |
| Posted: 29 Jul 2023 12:07 UTC | Post #2 |
| Marta Deck |
Registered Total Posts: 240 |
| Доброго днÑ. Ð’Ð¸Ñ€Ð¾Ñ‰ÑƒÐ²Ð°Ð½Ð½Ñ Ð¾Ð²Ð¾Ñ‡Ñ–Ð² на Ñвоєму городі - це чудовий ÑпоÑіб отримати Ñвіжі та Ñмачні продукти, Ñкі будуть кориÑні Ð´Ð»Ñ Ð²Ð°ÑˆÐ¾Ð³Ð¾ здоров'Ñ. Я звертаюÑÑ Ð´Ð¾ магазину "ПрофеÑійне наÑіннÑ" Ð´Ð»Ñ Ð¿Ñ€Ð¸Ð´Ð±Ð°Ð½Ð½Ñ Ð²Ð¸ÑокоÑкіÑного наÑÑ–Ð½Ð½Ñ Ð¾Ð²Ð¾Ñ‡Ñ–Ð² https://semena.in.ua/nasinnya-ovochiv/ Ñ– хотіла б поділитиÑÑ Ñвоїм доÑвідом вирощуваннÑ. Я помітила, що найпопулÑрнішими овочами Ð´Ð»Ñ Ð²Ð¸Ñ€Ð¾Ñ‰ÑƒÐ²Ð°Ð½Ð½Ñ Ð½Ð° городі Ñ” помідори, огірки, баклажани, перці та кабачки. У магазині "ПрофеÑійне наÑіннÑ" Ñ Ð·Ð½Ð°Ð¹ÑˆÐ»Ð° широкий вибір наÑÑ–Ð½Ð½Ñ Ñ†Ð¸Ñ… овочів різних Ñортів Ñ– гібридів, що дає змогу вибрати найбільш підходÑще Ð´Ð»Ñ Ð¼Ð¾Ð³Ð¾ регіону та умов вирощуваннÑ. У магазині "ПрофеÑійне наÑіннÑ" Ñ Ð·Ð½Ð°Ð¹ÑˆÐ»Ð° виÑокоÑкіÑне наÑÑ–Ð½Ð½Ñ Ñ†Ð¸Ñ… овочів, що дало мені впевненіÑть в отриманні ÑкіÑного врожаю. Я з упевненіÑтю рекомендую цей магазин уÑім, хто хоче вироÑтити Ñвіжі та Ñмачні овочі на Ñвоєму городі. | |
1 / 1