Forums > General Discussion > Віртуальни й номер Ð´Ð»Ñ Claude AI - хтоÑÑŒ вже кориÑтував ÑÑ?
| Віртуальни й номер Ð´Ð»Ñ Claude AI - хтоÑÑŒ вже кориÑтував ÑÑ? | |
|---|---|
| Posted: 18 Apr 2026 15:33 UTC | Post #1 |
| Zaylen1 Deck & Engine |
Registered Total Posts: 41 |
| Привіт вÑім! ЗацікавивÑÑ ÑˆÑ‚ÑƒÑ‡Ð½Ð¸Ð¼ інтелектом Claude, але Ð´Ð»Ñ Ñ€ÐµÑ”Ñтрації потрібно вказувати номер телефону. Я трохи переживаю за конфіденційніÑть, не дуже хочетьÑÑ Ð¿Ð¾ÐºÐ°Ð·ÑƒÐ²Ð°Ñ‚Ð¸ Ñвій оÑобиÑтий номер де попало. Чи Ñ” ÑкіÑÑŒ альтернативні ÑпоÑоби реєÑтрації, щоб не викориÑтовувати влаÑний номер? Можливо, хтоÑÑŒ вже ÑтикавÑÑ Ð· таким питаннÑм Ñ– може поділитиÑÑŒ Ñвоїм доÑвідом? Буду дуже вдÑчний за будь-Ñку інформацію та поради! | |
| Last edited: 18 Apr 2026 19:34 UTC by Zaylen1 | |
| Posted: 18 Apr 2026 16:44 UTC | Post #2 |
| Barrybee223 Deck & Engine |
Registered Total Posts: 57 |
| Я теж Ñпочатку не хотів викориÑтовувати Ñвій оÑобиÑтий телефон Ð´Ð»Ñ Claude AI реєÑтраціÑ, тому розглÑдав різні варіанти. Чув про викориÑÑ‚Ð°Ð½Ð½Ñ Ð²Ñ–Ñ€Ñ‚ÑƒÐ°Ð»ÑŒÐ½Ð¸Ð¹ номер Ð´Ð»Ñ Claude AI, щоб пройти підтвердженнÑ. Це дозволÑÑ” отримати SMS онлайн без потреби вказувати Ñвій Ñправжній номер. Зручно, оÑобливо Ñкщо ти фріланÑер або проÑто хочеш зберегти анонімніÑть. Кажуть, що так значно проÑтіше керувати Ñвоїми акаунтами Ñ– реєÑтраціÑми на різних платформах. | |
| Posted: 21 Apr 2026 05:17 UTC | Post #3 |
| graceee2 Deck & Engine |
Registered Total Posts: 27 |
| До речі, цікаво, а чи Ñ” ÑкаÑÑŒ різницÑ, номер Ñкої країни викориÑтовувати Ð´Ð»Ñ Ñ€ÐµÑ”Ñтрації? Чи впливає це на функціональніÑть ÑервіÑу або на ÑкіÑÑŒ інші моменти? Хоча, мабуть, це вже залежить від того, Ñкі країни підтримує Ñам ÑÐµÑ€Ð²Ñ–Ñ Claude AI. Треба буде розібратиÑÑ Ð· цим питаннÑм детальніше, щоб обрати оптимальний варіант. Можливо, краще брати номер тієї країни, де ти знаходишÑÑ. | |
1 / 1